Lite hippie kläder

I går var ju som sagt bark och jag på myrorna i ropsten, där hittade vi massvis med vackra Hippie kläder. Här är några av plaggen. OBS vi käpte inga av dessa plagg!!! 


neongröna monster finns på riktigt.

hej alla ni människorsom är sådana där som snor all luft och ´hamstrar den i en järnlåda med alarm om man kommer närmare än tio meter. bara ifall att man skulle bli instängd i en vakumlåda hos ett neongrönt monster. dela istället med er av syret till de som behöver!
//hana:D

cillitbang över hela mig...

tihi, det regnade cillitbang (rengöringsmedel) över hela mig! jag tror inte man ska sätta cillitbang i min hand, då kan det hamna lite var som helst..men nu är hela mina byxor blöta:O dessutom tycker inte jag att det borde finnas omiljövänligt rengörningsmedel, dessutom är reklamerna så överdrivna. det funkar inte alls lika bra i verklighete:( också kan små barn som jag råka äta det, och de e ju inte bra. (jag råka smaka o de smakar surt kan jag upplysa om.

snart kommer ni få bilder från detta år, för jag har hittat min överföringssladd till mobilen♥

//heiwa

hejsan hallå, vad står på?

joo då, även jag njuter av mat:) nu sitter jag med min jäkla svenska läxa, som tagit flera veckor att skriva. ååh jag börjar tröttna på den. dessutom skriver vi deckare, föreställ er att skriva om något så förfärligt som att skriva om mord. det som är så hemskt. det borde inte få finnas några mördarepå denna planet. men nu ska ja åter gå till min deckare, hej kolle kott.

njut av livet!

alla ni som drömmer om en värld lik den i filmen avatar, jag har inte sätt filmen själv men många som har gjort de blir galna när de tänker på hur mycket bättre den världen är. Det är säkert häftigt. men du kan göra det här livet lika härligt också. Meditationpå ett öppet fält, vänta in gryningen vid havet eller ligga mot ett träd i skogen och slummra till en solig juli morgon.. ta vara på livet och njut! fast nu är det ju mitt i vintern förstås så jag förstår dej Iro:P
(inget illa menat Iro)        //en trött hana som måste städa idag.

skidor+galet god mat i flogsta!

hellåsan! jag kan inte skriva så mycket nu, man blir trött av att åka skidor men det var väldigt härligt och harmoniskt som långdskidor ska vara. middagen hos mina trävliga kusiner efteråt var ännu bättre. mina byxor måste ha krymt medans vi åt!
jag njuter värkligen av mat(förutom att byxorna spricker) som idag tex: resotto med saffransmak, tomatsos bönor och lamm. kan det bli bätttre??
jag undrar om alla njuter av mat så som jag. framförallt asiatisk mat är oerhört gott. det vore ganska kul att vara matsmakare..
    //en mätt Hana

Ropsten !

Hej hej ! Det här får bli ett kort och snabbt inlägg. Ska snart springa iväg till lidingöbanan och åka till ropsten. Där ska jag möta upp Iro och vi ska titta efter härliga och våriga kläder med massor av blommor på. Laddar nog upp lite bilder sen, men nu måste jag sticka ! Hej svejs !! // Bark:D

jorden är rund för att det inte ska finnas gränset...


 suddig bild men a ja. nu ska jag sova, i drömmens land kan man göra vad man vill. men det kan man även i riktiga livet, bara man har viljan. tro på dig själv! natti natti //heiwa

Avator!!!

Just nu strömmar lyckan igenom min kropp, men samitdigt gråter jag inombords. Specialt när jag tänker att jag aldrig kommer att få tillhöra denna vackra värld. Min högsta dröm är, att få springa runt u bikini med min båge hängande på ryggen. Kunna hoppa runt från gren till gren, sova i ett blad, simma i forsar. Ropa på min drake Morris(kanske) hoppa upp på hans rygg och FLYYYYYGA runt över skogen. 

Ibland blir jag sorgsen när jag kollar ut på den betong värld jag lever i, men samtidigt. Här är jag född och detta är mitt hem. BTW jag skulle aldrig kunna på på landet eller i förorten :P. Jag älskar verkligen känslan av betong lukten av asfalt känslan av att gå på trotoarer (mm). Jag älskar träd men jag älskar även Stockholm!!!! Stockholm vs träd.. det är frågan det? 


aaah döds trött...

ååh det är jätte  jobbigt att flytta, man måste konka en massa tunga kartonger och usch jag hatar det! jag är inte van att konka runt på något annat än mig och min batikfilt:o

men tänk vad fint mitt nya rum kommer bli:) det ska vara riktigt jordnära, sedan vill jag ha en liknande fondvägg som jag har nu(det är träd på den, därför trivs kag i mitt nuvarande rum)

nu ska jag plugga franska, au revoir alla flygande flodhästar där ute.

//heiwa

ps. himlen har en lite tråkig färg ikväll kanske ska måla den klarblå tills imorgon ds.

vacker bild på mej(hana) o bark :þ


flumilumilumilum 8←(försök till oändlihetstecken, det finns inte på tangentbordet..) nu hittade jag det!∞

iro.


detta är iro när hon var mindre, söt va? 
//heiwa

glass!!!!!!!!!!!!!

eftersom vi har haft en sådan sommar längtan, var hana och heiwa bara tvungna att tvinga oss ut i snön och köpa glass!! glassen på bilden skulle jag (heiwa) personligen kunna sluka i ett nafs, så glupsk är ja e♥
//heiwa o hana

heiwa leker askungen

nu springer heiwa runt i lägenheten och letar efter hennas bortsprungna sko ( desvärre inte i glas) jag hana sitter vid datorn och lysnar på musik och ritar oerhört vackre bilder på gråsuggor som mäst av allt liknar grisar(misslyckat).. bark har försvunnit hem med den magiska liiidingöbanan som tar dig dit du vill. 

//den där som man alldrig vet var man har(hana)

heiwa.

hippie,hippie jippie ! En vacker eftermiddag i Gamla stan !! :D

bark.

bark äter i våran naturliga matsal, ser ni träden i bakgrunden?!

ännu en hana bild..

hippies kan vara lyckliga, även i stadsmiljö:)

sommarbilder:)

hana förra sommaren, alla vi hippies längtar dit!

sonkig eftermiddag..

sonkiga hana är sonkigaste i världen, för hon vet vad sonkig betyder! jag (heiwa) känner mig dock helt bakom flötet för jag har aldrig hört uttrycket. det har inte bark heller. just nu har bark vaknat från sin dvala (hon sov under några flyttkartonger) och vi äter pepparkaksdeg (på naturliga råvaror host host):) så nu har vi världens sockerkick!! bark hoppar omkring som en tok och vill vända hela världen upp och ner. hana är nyttig (för en gångs skull) ojdå hon slutade just vara nyttig, hon åt just upp min pepparkaksdeg. heiwa vill måla barks upp o ner vända värld rosa med gula fläckar.

//många sockriga kramar heiwa, bark och hana


snart skola

Snart är dey dags för alla hippiezz att dra iväg till skolan... Jah och Hana åker buss, påvägen till bussenhar jag tänkt och stanna för att krama den gamla eken(det var väääldigt länge sedan jag gjorde det) eftersom det ger en sådan styrka. Att vara i skolan känns ganska meningslöst, vi har vikarie fram till lunch och sen slutar vi!! Då ska jag nog hem och sova, Zzzzz. För jag är trööööööööt!!!! BTW i kväll ska jag ha "systerkväll" avec min syster.

Iro- söder hippien

meditations hajk!


meditations hajk..


nostalgiska heiwa...

på eftermiddagen var jag och drog ut en tand. när jag sedan kom hem och såg tanden ligga splittrad i två delar i en påse tänkte jag tillbaka.. tänk alla fina minnen man har från när man var en liten mini som hoppade runt och inte visste om hur ond världen är. det fick mig också att fundera över vad som händer efter högstadiet, kommer vi hippiesar splittras som min tand då? i en enda tand såg jag tillbaka på mitt liv! ta till exempel dessa fina bilder, de är från min, bark, hana och iros första meditations hajk. vi begav ut i skogen för att upptäcka dess härlighet. det bästa som finns är att sitta under en batikfilt på ett öppet fält och meditera:) tyvär hittade jag ingen bild på bark men hoppas det går bra ändå.

Hmm...nästan våra muffins !!! :D


muffins stärker själen!!

vi ( bark och hana) har precis bakat muffins!
när vi funderade på vad vi skulle baka så kom vi på att vi skulle baka naturens egna friluftsmuffins! smakerna vi valde var apans hemlighetsfulla muffins(banansmak), skogen och älvornas blodröda föda(lingon), maskens egna hem med topping av kanel(äpple), sydamerikas bruna guld(choklad) och... hmm... e strunt i dikten vi kommer inte på nån. det var i alla fall hallon!
Vi har precis tagit ut dem ur ugnen nu. Hoppas de blir ätbara :) !! 
/// muffinsbakarna Hana och Bark. :):):):)   

Tjaaoo

Hana, Heiwa och jag kämpade oss fram igenom den vackra snöstorman till skolan(vi åkte buss). På engelskan hade vi förhör, jag och Heiwa hade pluggat trädmycket(vi fattade noll och kommer säkert få IG). Lunchen i våran iskala, frächa matsal var himelskt god :) Jag åt flera hundra oliver... Smaskens. Efter lunchen hade vi håltimmar... Jag spenderade tiden med att meditera i vår skåphall.
Efter att ha spenderat dagen i våran betong skola fick Hana, Bark och jag och åt lite nyplockade potatisar med lite grönsaker (Vi åt pomfrites på donken). Nu sitter jag här och jag ska snart tända lite rökelser samt att plugga(duktiga jag).

Söder hippien Iro

Kakor...

Jam jam Heiwa sitter nu här brevid mig och käckar kakor. Jag Iro ska snart tillbaka till skolan eftersom jag har franska. Heiwa är grymt skadeglad fast jag Iro ser lite fram emot franskan eftersom vi ska se på film :)


meditation är livet..

aummmmm aummmmmm aummmmmmm rökelsernas doft fyller våra (heiwa och hanas) lungor, ett behagligt lugn sprider sig i kroppen medans musikens rytm vaggar oss. askan från rökelserna dimper ner på tangentbordet. hela världen blir till ett vackert moln av rök, vi faller in i trans och hummar melodiskt. tänk om världen vore så här harmonisk, men någon gång måste man vakna upp ur transen och tvinga sig iväg till skolan..

hej kolle kott!

bark och jag(heiwa) hålller helt med Iro, vi fick en sommarkick idag och hoppade runt som i trans och tänkte på sommarens härligheter.. men Hana höll inte med. det måste ju bli vår först, kärlekens tid kan man inte hoppa över!

Heiwa var på bushumör och färgade håret sommarblont. kärlek finns alltid omkring en. det behövs inte en speciell period för den.. det finns däremot för lite att glädja sig åt på denna jord sprid glädje omkring dig så lockas även kärleken fram<3 peace love and understanding. det är så vi lever♥:Þ   

Stekta grodor...

Mmm jag längtar efter sommaren och ... GROOOODOR!!! När jag sitter här och blickar ut på all snö som långsamt faller blir jag ledsen :( eftersom då blir jag medveten om hur långt det är kvar till sommaren. Tänk er det är fleramånader kvar tills jag kan steka groder :(

Träden har en styrka, som man måste dyrka !!

Idag när jag var på väg till skolan kom jag att tänka på hur underbara träd egentligen är.
Tänk er hur ett liv utan dessa bedårande växter skulle se ut !? Dem gör i alla fall min vardag till ett ljus med många glada bus (jaja jag vet att jag inte är världsbäst på poesi, men jag försöker öva upp mig). Jag ägnade tillexempel hela helgen åt att krama träd, vilket jag tycker att fler borde göra. Människor ägnar alldeles för lite tid åt det. Den underbara känslan som väcks när man står där, med armarna kring stammen går inte att beskriva. Det är något så enormt stort och känslofullt. 
// Bark, Asiaten från Lidingö.  


Vatten

 Iro och Hana sitter och dricker vatten...


Hippiezz

Heiwas isblåa ögon omges av hennes långa korpsvarta hår Heiwas största sorg här i livet  är saknaden av den röda folkabussen Bengt. Heiwas teckningar är ren konst, dock bara hon själv förstår sig på den… Otroligt ofta händer det att man finner Heiwa  med en pensel i högsta hugg, redo att måla av ett hårstrå. Största hobbyn är att måla den gråa himmelen rosa, samt att studera spår från djur. Gillar även att måla av sina vänners ansikten till vackra målningar. Spenderar mycket tid under dukar på stora fält för att meditera.

Bark är den asiatiska skönheten ifrån Liiiidingö. Bark äger ett eget risfält i goa, där även – Hana och Iro odlar morötter att knapra på (Iro odlar även granar, som hon brukar röka). Bark är den naturliga och har aldrig rökt utan får kickar av livet. Bark är i symbios med djuren och naturen. ”Tar man något så måste man ge tillbaka något” är Barks motto.

Iro är den misslyckade hippien ifrån söder. Iro njuter stort av at koka levande sniglar och sommarens föda blir stekta grodor. Iro byter ofta färger med hjälp av naturens alla gåvor. Iro slår sig ofta ner vid vattenpölar för att beundra sin spegelbild. Även om det verkar som om hon är egoistisk och kär i sig själv, är hon givmild när man kommit henne nära. Brukar tvätta håret med ägg ”Det renar min själ”.

Hana livnär sig på björksaft och blommor.  Gillar att slicka på moderjord ”Det ger en sådan kick”. Hana är den mystiska hippien, plötsligt kan hon försvinna in i ett träd, man vet inte vart man har henne


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0