Fantomen på operan !!

Här är en bild från filmen med Emmy Rossum och Gerard Butler som den vackra operasångerskan Christine Daaè och Fantomen !!

Dikt!!

Tänk att vara en snöboll...Födas genom kramar, flyga genom livet och till sist träffa den man smälter för...!!!
En kort liten fin dikt som min kompis skickade till mig.

Åhh längtar verkligen efter våren. Är så himla trött på snö, men om man tittar ut genom fönstret så ser man hur snön långsamt håller på att försvinna. Fast de på smhi säger att det kommer att bli kallare nästa vecka, vilket troligtvis betyder mer snö !!! Det är i alla fall skönt att det blir ljusare och ljusare för varje dag. 

Fick nyss ett sms från Heiwa som berättade att hon och Hana har kommit fram till fjällen eller vad det nu var dem skulle. Jag tror att Iro också är någonstans där och åker skidor. Om några dagar åker även jag iväg, men till Dalarna. Så det kommer förmodligen att bli väldigt dålig uppdatering den närmaste veckan, eftersom íngen av oss har dator eller internet där uppe. Vi får väll försöka ta igen det när vi har kommit hem. 

Har precis sett fantomen på operan. Det var verkligen en jättevacker !! Går typ runt och nynnar på alla låtarna hela tiden. Tycker synd om alla i min omgivning som behöver lyssna medans jag försöker sjunga opera. 
// Sofie     
 
Juste måste köpa en sån där sladd som man kan lägga upp bilder från mobilen ifrån. Är det någon som vet var man kan köpa den ?

Se upp för istappar !!!!!!

Okej, riktigt så stora var de inte, men nästan !!

Se upp för istappar !!!!!!

Hej ! Idag har jag haft dans !!!!!! Wiiiie, det var lika roligt som vanligt. Efter dansen åkte jag hem. Var verkligen JÄTTETRÖTT efter en hektisk vecka!! 

För en stund sen läste jag en artikel om en man som hade varit tvungen att föras till sjukhus efter att ha fått en istapp i huvudet. Han hade fått sytt hela åtta stygn (tror jag). Idag när jag var på väg till dansen promenerade jag på som vanligt när jag plötsligt såg hur en stor snödriva höll på att falla rakt över mig. Kastade mig åt sidan så fort jag kunde. Jag hade verkligen tur att jag hann, annars kunde det ha slutat riktigt illa !! Efter händelsen håller jag mig så långt ifrån hustak som möjligt. Någon annan som varit med om en liknande händelse ?? // Sofie

Sista praodagen !! :(

Nu sitter jag på tingsrätten och väntar på att min "mentor" ska komma tillbaka. Hon sitter nämligen på ett planeringsmöte. Jag har precis varit på en häktningsförhandling. Det var faktiskt jättespännande. Åhh vill verkligen inte att praoen ska ta slut. 

När jag gick in på bloggen såg jag att vi hade uppdaterat VÄLDIGT dåligt, men just nu är allt väldigt stressigt (i alla fall för mig). Ska försöka att skriva lite varje dag, men jag säger bara lyck till. Slår vad om att jag kommer att hålla det löftet i högst några dagar. 

Nästa vecka är det sportlov, jaaaaa. Det ska bli så himla roligt att få åka skidor igen !! Har verkligen längtat efter det. Jag önskar att lovet varade lite längre och att man hade det oftare, men då skulle man i och för sig kanske inte se fram emot det lika mycket. Nu måste jag iväg. Ska fika med alla på enheten.
// Sofie


Teater !!

Hej hej !! Nu ska jag snart sticka iväg på teater. Ska möta upp Hana halv sex så måste skynda mig lite. Imorgon är det sista dagen på praoen :( Det har värkligen varit jättekul. Föresten för dem som inte vet så praoar jag på tingsrätten den här veckan.

Idag fick jag sitta med på en huvudförhandling som handlade om två föräldrar. De hade tagit pengar från deras dotter. Det var inte lite som dem hade tagit, drygt fyrahundratusen. Fast jag tycker endå jättesynd om dem. De satt och grät och berättade värsta tragiska historian om varför de hade tagit pengarna. Aja nu måste jag byta om och sen springa iväg till tåget. // Sofie



-37 grader...

Om bara några dagar kommer jag befinna mig uppp i norr, på en underabr liten liten fjällstation som heter Grävelsjön. Det extra bra är att det är minus 37 där uppe XD. Det renar verkligen själen och man känner sig frisk. Det kommer nog jag behöva eftersom jag har spenderat snart en vecka på sjukhus...

 Norska gränsen, nära apelsin-stenen :)

Iro

heiwa, världens bästa baronista!!!

nu har sofie och jag (heiwa) gjort varmchoklad!! den blev faktiskt lyckad:) det gick lite flummigt till men resultatet blev bra. sofie försökte sniffa krydor och heiwa insåg, vilken dunder ide! genast gjorde hon desamma, och de båda stod med två kryddburkar i händerna..


//heiwa och sofie(bark)

varför tar jag för mycket kort på suktande saker?!





mums!!


   
choklad(ojdå nu gör jag ju reklam för marabou..):
capcakes


sprutgrädde:


//sötsugen hana med tomt skafferi:/

sov sött♥



säger en dödstrött jag!

//hana


hana älskar sötsaker, men hon har tro det eller ej tröttnat på sirap, nästa föda..HONUNG!!


iro studerar våran läsköppnare!



iro -den ser ju ut som en gubbe heiwa!
heiwa-suck



iro hatar torkad mango:o

iro och torkad mango från i fredas:)

//heiwa

Hej igen !

Hej hej ! Skrev inte igår som ni ser, men sov över hos Hana så det är därför. Okej inte för att jag brukar blogga varenda dag i vanliga fall heller.

Jag och Hana skulle på teater i förrgår. Den började klockan sju. Som många säkert vet var det kaos på tunnelbanelinjerna, så efter att ha stått på perrongen ett bra ta tog vi bussen mot lilla dramaten. Vi gick av i Karlaplan och kutade in i fältöverstens centrum för att hitta något litet att äta. Vi stressade oss igenom affärerna och fortsatte mot teatern. I snöstormen och genom massa snödriver sprang vi i bara strumpbyxor för att hinna i tid, men som ni kunde läsa innan så blev det inte som planerat. Teatern var nämligen INSTÄLLD !!! Jag och Hana spenderade resten av kvällen inne på McDonalds där vi satt och var sura haha typiskt oss. Efter ett tag kom vi på att vi kunde ta ut våran ilska genom att hoppa på en ketchupflaska så vi stog utanför gallerian och gjorde det ett tag. Lättroade ? När ketchupen var slut och flaskan så mosad som den kunde bli åkte vi till slut hem till Hana.  

Måste bara berätta att jag var och såg Avatar igår !! Den var faktiskt jättebra, bättre än jag trodde. I vanliga fall brukar det alltid vara "utomjordingar" som anfaller oss och det är så synd om människorna och jorden som håller på att gå  under, men i den här filmen är det för en gångs skull människorna som är "skurkarna"
Aja nu måste jag sluta skriva. Ska hjälpa pappa att bära in en bokhylla !!!
// Sofie

tebax i min gamla skola..

ida praoa jag i min gamla skola, tänke verkligen alla lärare kom fram till mig å sa:
nämen e det du, vad stor du har blivit!

för det första, jag har inte blivit stor! jag är kort kort kort, för det andra så var till och med vissa av barnen jag praoa hos längre än mig..

annars har ja haft en bra dag, alla var snälla (ingen mörda mig iaf) men vissa killar var fett kaxiga:P

//heiwa


snowboard kläder är svåra att hitta billiga, och snygga!

det så mycket skitsnygga snowboardjackor, och jag kan inte bestämma mig:O vad ska man välja?
jag vet ju att burton har en del snyggt och jag har hittat en massa på http://www.junkyard.se/Store men det är svårt. mina föräldrar vägrar betala för en massa märkessaker om det är dyrt, vilket det då är! jag lyckades inte ladda upp en bild på den jackan jag helst vill ha men den finns på junkyard:)

//heiwa

Jag längtar after sommar!

Såg nyss på nyheterna att det ska komma ännu mera SNÖ! Det var kul med snön fram till nyår, nu räcker det! Denna månad ska det egentligen vara slaskigt och blaskigt i Stockholm. Inte en halvmeter snö, och trettio minusgrader! Jag längtar efter sommar!


Iro


oj... vilken konstig dag !

hallåsan, idag har det varit en ganska eller snarare VÄLDIGT konstig dag...
som  heiwa redan skrivit om så var vi en källare o lekte kurragömma.
sen skulle jag o bark på teater o den var INSTÄLLD! nu är vi för trötta, så vi skriver mer imorgon:)

jag är säkert segast i världen men nu äntligen har ja skaffat fb!

ååh nu har jag äntligen orjat ta mig tid att skaffa facebook! tack iro för att du (kl halv ett på natten) orkade med att hjälpa mig<3 det skulle nog inte blivit av annars:) jag har gjort allting i lite konstig ordning enligt vissa, först skaffa jag msn (använder aldrig) ssedan skaffa jag blogg, efter det mailadress och sedan FB:)

okej detta inlägg var inte ett dugg intressant så nu ska jag inte besvära er mer..

//heiwa

familjekväll med onyttigheter och barnslig film<3

 den här kvälle ägnade lilla trötta jag till att umgås med familjen:)
vet att det låter tråkigt men ibland måste man ta det lite lugnt. min lillebror hade köpt filmen upp, så hela familjen satt bänkade i soffan ivriga ppå att få se denna barnfilm. det är då lugnt inte den bästa film jag har sätt, och jag var inte så engagerad men men..(jag hade nog mest blicken på godiset) jag tyckte den var ganska härlig, någon gång då o då måste man få vara barnslig! inte för att jag är obarnslig i vanliga fall, snarare tvärt om jag är nog den barnsligaste tjejen man kan hitta;) men vad i livet annars är kul förutom barnslighet, o flummighet?

//en ♥heiwa♥ som mest av allt egentligen vill vara ett barn:)

jag vill inte bliva stur!

kurragömma i mörkret!

idag körde jag och några kompisar kurragömma i en källare, det var jätte kul! kurragömma e faktiskt inte bara för småbarn:) tänk er en helt bäcksvart källare där folk gömmer sig och du letar, kan det bli bättre! fast i början var alla skitskraja, framför allt vi tjejer (no offense bur girls, including me are ridiculous) skrek något fruktansvärt...

jag tror jag förstörde min röst ännu mera:O sedan satte vi oss i en av de mörka gångarna och pratade, det var mysigt men samtalen gled ganska lätt in på vem hand är detta? sitter jag på din fot? och aaah jag blir mosad.

sedan gick vi hem till han vars källare det är (vet inte om det är ok med namnen så ni får klara er, om någon som var med och ser det här kan gärna kommentera ifall det är det) vi åt upp alla mackor han hade hemma! och det var många..dessutom hade han en full honingsburk när vi kom som nästan var slut när vi gick:)

tycker ni också att man ska säga honing istället för honung, för att det är sötare?

//♥heiwa♥

En Iro som har spenderat för mycket tid på dagis...

Idag så var jag och min syster nere i vår källare och gissa vad jag hittade då? Jajemensan, min gamla docka Hans. Jag har faktiskt undrat vart han har befunnit sig (de senaste tre åren) och nu visade det sig att han har legat nedtryckt i en flyttkartong:(. Jag passade även på att ta med lite kläder till honom, så att han inte fryserXD. Alla kläder är handsydda, och jag förmodar att min mormor har gjort dem… Lite barnsligt är det ju att jag tog upp honom, men varför inte? Han kommer nog snart bli nedtvingad till källaren igen (när pappa får syn på honom). Men fram tilldess kommer han få bo i mitt stökiga rum, tillsammans med mig :P.


 Iro :)


dödstrött!

efter en lång dag är jag nu dödstrött. som ni kanske ser på rubriken. jag skulle kunna somna över skrivbordet..men då skulle detta inlägg bli ännu trögare än det redan är. jag fick reda på hur liljevalchs stavas(tror det blev rätt) klockan är nu 20 minuter över tolv och vi ska snart gå och lägga oss (ja o iro)

gonatt alla som är vakna, och kanske inte har jobbat i 9 timmar idag som orkar vara uppe..

//♥heiwa♥

(iro hälsar också gonatt)

gulliga vi försöker att läsa..



här är iro o jag (heiwa) när vi försöker läsa ute på ljusterö, jag älskar ljusterö!
se då så sams vi är här, men så är det inte alltid..
eller snarare nästan aldrig! bara för några minuter sedan tvinga jag i henne torkad mango(vilket hon inte gilla) :)

//♥heiwa♥ o iro

Hej igen...

 Idag var det min sista praodag som lärare ! Det har varit både roligt och intressant, men också ganska jobbigt. Nu vet jag i alla fall hur våra lärare känner sig när de står och skriker tyst och ingen lyssnar. Ska försöka att vara lite mer uppmärksam och tyst på lektionerna hädanefter. Idag ska jag inte göra något speciellt, men imorgon ska jag på teater (Tack Hana ;D) och på söndag är det bio som gäller. Ska träffa en gammal barndomskompis. Vi ska se Avatar. Nu får jag äntligen se ifall den är så bra som alla säger. Tycker dock att det är lite överdrivet att man blir så fast i en film att man vill ta självmord för att de i filmen verkar ha det mycket bättre. Aja jag ska egentligen inte säga något innan jag själv har sett filmen. Vem vet jag kanske också blir väldigt fäst vid den !! Nu ska jag göra i ordning ett varmt bad och ta det lite lungt efter den hektiska veckan.
Jag hoppas att alla andra som praoar har haft en bra vecka ! // Bark :D     

perfekt mannagrynsgröt!!

jag älskar mannagrynsgröt, särskilt när den är inte för rinnig men ändå inte helt fast. då är den perfekt. och jag lyckades med det nyss! den va jättegod:)

nu ska jag till praoen, det känns lite konstigt för jag och min handledare ska göra ett projekt åt min moster! min moster! vilket betyder att jag ska möta dom båda hemma hos henne..
sen ska vi till liljevalds (vet ej hur det stavas) det kommer bli en skitrolig dag!!

ni får se en bild på gröten om jag hittar min överföringssladd, jag har tappat bort den! jag e verkligen slarvigast i världen^^

//♥heiwa♥

Pankaka

Igår till middag år jag pankakor, till frukost idag åt jag pankakor och till lunch idag serverades det pankakor och tro det eller ej men till middag idag åt jag också pankakor. Som ni kanske förstår gillar jag verkligen pankakor, och det är typ det ända jag kan tillaga utan att bränna upp köket... Men nu börjar jag faktiskt tröttna på pankakor! Fast å andra sidan har det varit ganska kul att äta så pass mycket pankakor, eftersom alla har smakat väldigt olika(tro det eller ej). Dom godaste var såklart dom som jag och heiwa gjorde imorse:P god två var Hanas mammas pankakor.

Som ni säkert har märkt har ingen av oss varit så aktiv idag, men det beror på att vi är trötta, eftersom vi jobbar så mycket...

Iro

Daaa Vinci Koden...

Jaa, vad ska man säga? Nu sitter Hana och jag (iro) och ser på Da Vinci Koden och personligen hänger jag inte med så mycket. Det handlar typ om en kille(gubbe) vars kompis blir dödad och han skriver lite saker på magen… Sen blir han räddad av en tjej, Audrey Tautou och de försöker lösa massvis med konstiga meddelande, (fast nu blir de skjutna av en chafför). Poängen med hela filmen är att de typ ska, ööööh… Hitta en helig Graf?  Hana tycker att filmen är bra – Det jag har sett och förstått.

Eftersom vi ska(som vanligt) och jobba i morgon borde vi snart lägga oss, vi får se hur det går med det :P.

Natti natti, Hana och Iro <3


sommar på ljusterö:)

   

detta är en del av min sommar! hoppas alla får en lika trevlig eller ännu bättre sommar än jag hade förra året♥
(alla bilder är fotade på mitt landställe)
kopiera inte!!

// en ♥heiwa♥ som helt å hållet tröttnat på snön!

ps. håller någon med om att snön borde försvinna nu, det var kul förut men nu e det nog..ds.

skit kul med prao!!

jag har fått gjort om mina egna skisser till hela fina färdiga bilder, det nya photoshop äger o jag blev såååå nöjd. tyvär gick dock inte filerna att öppna på min tröga dator så ni kan tyvär inte se dom:(

asså jag viiill ha photoshop ($denna variant kostar 25.000kr :O $)

även jag är slutkörd, även fast jag inte gjort så mkt. jag kommer aldrig orka börja jobba!!!

//♥heiwa♥

Idag har jag planterat ett sockerdricksträd---

Efter att ha spenderat ytliggare en dag på dagis så är jag... HELT SLUT!!! VIsst barna är hur gulliga som helst, dock lite trögfattade... Den sötaste ungen är XXX och på rasten idag planterade vi tillsammans ett sockerdricksträd. Haha jag tror inte att det kommer växa så mycket(det var en pinne nedstucken i marken), fast man kan alltid hoppas :). Tänk er, det skulle faktiskt vara väldigt bra om man skulle äga ett sockerdricksträd på balkongen, fult med sockerdrickor, I <3 sockerdricka!

Idag på dagiset var vi oxå och åkte skridskor på meddis. Det var roligt, men kalt! Jag frös nästen ihjäl... Haha fast jag kände mig fett begåvad eftersom jag kan, ta av mig skorna, sätta på mig skridskorna, knyta skridskorna, till skillnad från dagisbarna som behövde hjälp med ALLT! Fast eftersom jag är så vänlig hjälpte jag samtliga nödställde muminbarn.  Aja orkar inte skriva mer, nu e jag hemma hos Hana och vi ska snart äta pankakor, mums!

Iro <3

En semla !


Kommer inte på någon bra rubrik...

Hej svejs !! Igår var det fettisdagen så jag köpte med mig lite semlor hem. Mums! Jag (Bark), Hana och Heiwa hade visst missuppfattat vilket datum det var så vi åt semlor förra tisdagen också, men det är lungt för mig hehe !! :D

Hahaha kommer ihåg hur det slutade när vi satt på kaffet och åt våra semlor. Jag vet inte riktigt vad som hände, vi fick något konstigt ryck. Vi började ringa till massor med människor och sjöng våran kära fina lilla sång trygga räkan. Ni kan ju tänka er hur det slutade... 
Nu ska jag tvätta håret !  Hej då !!
   

ett väldigt sent inlägg.. men tänk att det är den 14 feb♥

    
(fick bli ett kort inlägg, men jag tyckte att det räckte, tenk på "den där personen" istället för att läsa mina långtråkiga inlägg♥
//hana

galet kul prao!!

aaaa! det är så kul att praoa hos barbro på dramaten! jag håller just nu på att göra ett helt eget hand made ut plommonstop, sen ska jag sätta en lapp i hatten där det står dramaten o mitt namn, jag lägger nån bild närden är  klar!o efter jag har skivit klart inlägget ska jag söka på medeltida hattar på google för lite insperation^^
barbro är så häftig, hon har gjort så mycket roliga saker, bla massor av hattar till filmen arn, massor av specade hattar till dramaten som alla är sammlade i ett STORT lager bland kostymer o skor. tex en halv meter hör kantarell hatt, en stor hat som en vuxen får platts i om heiwa är intresserad, etc etc hon har också gjort de vita kostymer till the hives!
alla borde se "garderoben" där de har alla gammla kostymer o sånt från hundra år sen till nu.. GALET STORT!
ännu en stor fördel med min prao: jag kommer få gratis teater-biljetter om det finns platts över på nån pjäs! så om nån vill följ med..:P

//en exalterad hana◊

om nån undrar så är hon hattmakare(modist) o kostymör(gör senkläder)^

enligt mig är jag som liten en gullig prick!

  


jag hittade två jättegulliiga bilder från mig när jag var liten, den första är en natur nära bild från norberg och den andra är uppe i fjällen♥

//♥heiwa♥

övertid igen!!

jag förstår inte, men helt plötsligt var klockan fem! (jag skulle gått hem fyra) tiden bara rinner förbi på ett sånt här jobb..
idag fick jag lära mig att jobba i den nyaste varianten av photoshop, samt skanna in skisser och göra dem till en fungerande design! det var jätte roligt:) dessutom fick jaag en halv semla av min handledares jobbarkompis, jam jam det sa slurp o sen var den borta. det gick på nolltid:)  dessutom fick jag se massa av hennes skisser till olika designer, sådant som inte hade gjorts än, och sådant man kan köpa i butik. dom var jättefina!!

http://www.anneteckningar.com/images/meny/top.jpg

ps. hemsidan krånglar, och är inte uppdaterad men det är en av uppgifterna jag ska få hjälpa till med;) ds.

asså shit, hon är jätteduktig! tänk er hon har gjort designen till karamellkungen(låter inte så imponerande men men) affisher till junibacken, designer till marimeko mm.

//en väldigt inspirerad ♥heiwa♥


Bråk !

Hej !! Har kommit hem efter dag nummer två  på praon. Idag fick jag göra betydligt mer än igår.
Efter gymnastiklektionen skulle jag följa med tjejerna i klassen och byta om. De började bråka om vem som typ sjöng bäst och det slutade med att dem låg på golvet och drog varandra i håret. Jag sprang iväg till personalrummet för att hämta en lärare, men det var ingen där. Efter ett tag lyckades jag få med dem till klassrummet. Där var de fortfarande sura på varandra och deras lärare tog med dem ut för att reda ut det hela. Eftersom jag praoar som lärare skulle jag få testa hur det är att vara det. Så medans hon pratade med alla tjejer i klassen (fem styckna) skulle jag hålla en lektion med killarna (sjutton), de skulle räkna matte. Så fort läraren försvann började de såklart att brottas. Jag försökte få tyst på dem, men lyckades inte särskilt bra. Det hela slutade med att en av killarna fick gå till sjuksyster (någon hade hoppat på honom så att han vrickade tummen), resten av killarna började äntligen förstå att det här var allvar. De kan inte hålla på som de gör. Någon kan bli allvarligt skadad. Äntligen satt de tysta och jobbade i boken ! :) Så japp, det här är vad jag har gjort hittils idag...

// Sofie


frukost med familjen psyke...

just nu har jag precis ätit frukost med familjen psyka(iros familj, väldigt trevliga men lite psyko ibland hehe)
till frukost serverades det ööh bacon, risifrutti, oliver mm. jag nobbade allt detta och tog en toastad macka:) detta var en ganska normal middag för att vara dom..

så här skulle det annars kunna se ut: kladdkaka, med oliver, tomater, mandarinburkar och nudlar:O
(detta är en av få annledningar till att de kallas familjen psyke)

//♥heiwa♥


tihi hana o jag är med på fokis blogg..

jag vet inte riktigt om det är possetivt, men iro visade mig en video från fokis blogg där ja o hana..

aja min dag har varit jobbig men lärorik, men framför allt kul, kul,kul!! anne (hon ja praoar hos) är jätterolig:) jag fick hjälpa till att designa, och göra en skiss på reklam t-shirtar, pikéèr, ballonger och tygkassar. dessutom fick jag se hennes atelje där hon gör sina smycken och raku bränningar..

jag fick värsta insperationen, och det enda jag tänkte på var när jag skulle komma hem o..a juste förbjuden att komma hem!! men som tur är  ska jag hem til iro♥ där tänker jag pyssla, om jag är tillåten..

//♥heiwa♥


Iros prao!

Tillskillnad från Bark så har jag varit hemma ganska länge nu. Jag slutade klockan två(typ) eftersom de små barnen skulle ha vila då och(jag behöver ju inte sova mitt på dan)så jag fick jag gå hem. Om ni undrar har jag spenderat dagen på Mumin, världens gulligaste dagis, tillsammans med 14 små snoriga ungar i åldrarna 3-5 år. Det var dock ett tvillingpar som ej var överens om deras ålder. Den ena sa att dom var 4 år och den andra sade 2 år, och med tanke på att de är enäggstvillingar borde dom vara lika gamla??? Nästan alla barn var hur söta som helst, men det var en kille som var skitläskig och kastade mat på mig!!! Usch, bara tanken på att spendera ytligare 4 dagar med honom gör mig spyfärdig…

Nu sitter jag här och väntar på att Heiwa ska höra av sig, eftersom hon ska sova hos mig i natt, Ring mig Heiwa!!!

Puss o kram hela dan//iro


Prao !

Jaha, då har man precis kommit hem efter första dagen på praoen. Det var ganska kul. Jag praoar som lärare på en skola med årskurs tre. På förmiddagslektionerna fick jag inte göra så mycket. Satt mest stilla och tittade på medans läraren pratade, men på eftermiddagen hade de matte och svenska. Då fick jag gå runt och hjälpa till. Tror dock inte att jag var en så bra hjälplärare. Är nämligen väldigt dålig på att förklara.
 Resten av dagen tror jag att jag ska tillbringa hemma och bara ta det lungt. Kunde inte somna igår kväll så är väldigt trött.  Tänker snart sätta på vattenkokaren och göra en kopp te. Heiwa, Hana och Iro, hur hade ni det idag ? :)

<3

Idag är det som sagt Alla hjärtans dag och de tre ord som man vill höra idag är faktiskt JAG ÄLSKAR DIG, de här orden är väldigt enkla att säga, men samtidigt betyder de väldigt mycket.  För mig är kärlek någonting väldigt viktigt, personligen tror jag att utan den skulle vi inte existera. Jag hyser stor kärlek till många saker, men här e några exempel, min plattång (visst den kanske inte är såå viktig,  men den är en stor del av mitt liv :P), mina vänner, Hana, Bark, Albino, Hatt-manen, Heiwa, Bimelebum, Mandis, Erika (med fler) alla betyder ni otroligt mycket för mig <333, och jag tror även att min syster får en plats på ”listan” även fast du är skitjobbig, klaustrofobisk, irriterande småtjuv älskar jag dig väldigt mycket.

Såklart gillar jag även naturen, dock mest den så kallade storstads naturen dvs mycket betong, höghus, asfalt, gaser, bussar, TB, shoppingcenter etc…

Söder Hippien Iro


Jag älskar dig!

Jeg Elsker Dig, I love you,  Mina rakastan sinua, Je t'aime, Aloha Au Ia`oe, Eg elska tig, Ti amo, Wo ai ni, Jeg Elsker Deg, Kocham Ciebie, Eu te amo, Ya tebya liubliu, Ich liebe dich och såklart det bästa av allt

JAG ÄLSKAR DIG!


röyksopp är bra!!

hana visade mig ett nytt band för ett tag sedan, de faktiskt jättebra!

lysna själv:
http://www.youtube.com/watch?v=Hu684V2lB3Q&feature=related

yoi gillar dem med:)

//♥heiwa♥

smothie+munkar+foki

...tänkte lägga in en bild men misslyckades så ni får nöja er med denna
:O
                                                                                        ↑
                                                                                     FOKI
       ↓
//→yoi← och ♥heiwa♥
       ↑

en helt vanlig eftermiddag med foki, munkar och smothie..

tidigare idag traskade jag, hana, hennes syster yoi och min bror kiai glatt till coco, där det skulle vara rea. men anledningen till rean var att foki skulle komma dit o dumma som vi var tänkte vi inte på att det skulle va fullt med folk:O
vi kom dit med glatt humör och blev förvånnade över allt folk, aja tänkte vi och försökte komma in i affären ändå. folk skrek o flockades runt foki som stod en bit bort. plötslig gick hon tillbaka till affären. och utanför affären stod ju vi..
slå det alla fokifan, vi har blivit på gådda av foki.. det va inte ens meningen:)

efter det gick ja o yoi hem till kattstugan(hanas hem) där vi bakade donuts/munkar efter påhittat recept..inte helt lyckat så följ ett recept om ni ska göra det. kiai följde också med men han spelade bombspel på datan.

efter de misslyckade donutsen tyckte yoi att vi förtjänade något gott så hon gjorde mig en smothie:)

//♥heiwa♥



<3 glad alla hjärtansdag!!<3

det är alla hjärtansdag, kärlekensdag:) så jag tycker alla ska vara snälla mot de dom älskar♥

tips: berätta för dom du älskar vad du känner, då blir alla glada! dessutom blir alla glada av lite presenter så var givmild..

jag ddäremot har en ganska misslyckad alla hjärtansdag eftersom ja e utkörd från min lägenhet..

//♥heiwa♥


iro du klistra in en bild över mitt egoistiska inläggXD

iro, du ska inte tro att det är bara du som får vara egoistisk, jag vet att du älskar dig själv men du satte in en bild på dig över mitt inlägg:P

någon gång måste jag också få vara egoistisk..

//en "arg" ♥heiwa♥


iro du klistra in en bild över mitt egoistiska inläggXD

iro, du ska inte tro att det är bara du som får vara egoistisk, jag vet att du älskar dig själv men du satte in en bild på dig över mitt inlägg:P

någon gång måste jag också få vara egoistisk..

//en "arg" ♥heiwa♥


suck, suck och suck igen..

som jag redan sagt är det jätte jobbigt att flytta, men nu har rekordet nog nåtts!!! jag fick städa toalettsittsen yuuuh:(

jag spelade match idag. (okej iro kolade på o hana va också med o spelade) det blev lika, men det var faktiskt possitivt för laget var bättre än oss och förra gången vi spelade mot dom förlorade vi med 5-0. så vi har förbättrat oss!! det var kul att spela, men jag kännde mig som bambi på hal is eftersom planen nästan var en skridskobana...

vi spelade match igår också men det gick inte lika bra 2-5 till dom:O då var bark med och "peppa" oss.

ps. jag tycker melodifestivalen blir sämre och sämre, så jag ser inte längre. men jag gillar i o för sig inte sådan musik, gör någon det egentligen?? (utom vissa tanter o gubbar)

//nästan död ♥heiwa♥

Melodifestivalen !

Hej ! Idag hade visst mamma och pappa bestämt att vi skulle ha en så kallad familjekväll. Jag har precis smitit iväg från tven där resten av familjen sitter och ser melodifestivalen. Tycker ni att den har försämrats eller förbättras om man jämför med tidigare år ? Jag tycker att den bara blir sämre och sämre. 
Idag var jag och Iro och såg Valentines day. Den var ganska bra. Påminner väldigt mycket om Love actually.
Aja nu ropar mamma på mig och vill att jag ska komma. Det var visst VÄLDIGT spännande. Suck...
// Bark      

Grattis Albin!!!

Som sagt, idag fyller vår älskade vän Albin 15 år. Det betyder altså att han nu är straffmyndig, mohahaha...
Eftersom Albin gillar fåglar väääldigt mycket, så förmodar vi att du kommer gilla denna sång XD.
http://www.youtube.com/watch?v=x1JEcCA4YyY

Ett stort grattis till Albin, 15 år!!!

Iro :)

sofia o olga mediterar..

vi sitter o andas in rökelsernas doft..i ett mörkt rum o med safal rökelser kan man öppna sina sinnen på riktigt


Hmm...

Jaaaaaaaa !!!!! Nu får man äntligen ta en liten paus från skolan. Vi har prao i två veckor och sen sportlov. På sportlovet ska jag (bark) och min familj till Dalarna och åka skidor!! Ska bli så himla skönt. 
Igår sov jag över hos heiwa. Vi hade jättemysigt. Var dock jättetrött så somnade nästan på en gång när vi la oss. 
Jag och heiwa hade en disskusion om livets mening. Tänkte berätta vad vi kom fram till, men orkar inte just nu så gör det kanske senare. Snart ska jag träffa Iro. Vi ska förmodlingen vara hemma hos mig, men vet inte riktigt om det går eftersom mamma och pappa har fått för sig att måla om hela lägenheten idag. Aja måste ringa och prata med iro nu. Tack och hej leverpastej // Bark :)

Åsö

Jaa, vad ska man säga? "betong är mysigt"... Här ser ni en bild på vår vackra skola, Åsögrundskola:P. Det är på denna plats som vi (Iro, Han, Heiwa och Bark) spenderar våra dagar, hela året runt. Men är man stordstadsbarn så är man, dock ej Bark, hon bor på Liiiidingö :P.

Lugg

Hullooo Hana har klippt lugg på IRO!!! Som sagt, nu är skolan slut(för tre veckor)  och vi ska spendera tiden med att jobba, krama träd samt att sjunga lite sånger för att välkomna våren... 





































ett litet mirakel blev det allt...

tjollahopp galopp, nu e rummet klart! det blev inte så mycket skillnad, men ett liiitet mirakel blev det allt. nu ska vi sticka en tröja hem till heiwa där vi ska städa ännu mer. städteamet heiwa o bark är på g!!
 se upp, vi kanske kommer någon dag o städar hos dig...

//♥heiwa♥ och €bark∞


naturens eget godis och städning:)

just nu är jag (heiwa) hos bark på lidingö. jag (som är bäst) är den person som först varit hemma hos henne (från klassen) jag sitter å njuter av nnaturens egna godis (exotic snacks) medans hon försöker skapa ett mirakel i hennes stöööökiga rum..med andra ord bark försöker städa!

är det nåågon annan än jag som tycker naturgodis är godare än vanligt godis, men för dyrt för att köpas som snacks??

//♥heiwa♥

Chokladmuffins !

Hej ! Jag har precis bakat chokladmuffins. Just nu står de på spisen och håller på att svalna.
Jag tvivlar på att de blir uppätna, mer än hälften av dem är nämligen svarta och det är inte på grund av att jag har för mycket kakao i dem, utan det beror på att jag råkade ta ut dem en trekvart för sent. 
Jag kan ta det från början. 
När jag kom hem från skolan fick jag en sådan lust att baka muffins. Jag sprang ner till livsmedelsaffären och köpte de ingredienser som saknades. Några minuter senare stog jag framför diskbänken och vispande för fullt. Sedan hällde jag smeten i bakformer och rev blockchoklad över dem. Efter många kletiga försök att få dem jämt fördelade satte jag tillslut in dem i ugnen. Jag satte äggklockan på tio minuter och tänkte att jag kunde vila lite medans dem var i ugnen. Somnade jättesent dagen innan, så var helt slut och som ni säkert redan har listat ut somnade jag !! Vaknade upp ca: en trekvart senare av att det luktade bränt i hela huset. Då slog det mig att jag hade glömt bort muffinsarna! Kutade allt vad jag hade upp från sängen och till köket där tog ut dem. Så ja, nu sitter jag här med brända stenhårda muffins !! // Muffinsbakaren Bark :)

Är det någon annans som har varit med om något liknande ? Skicka gärna en kommentar då och berätta !!


min middag..

 
jag har gjort den helt själv, en av de mer improvisoriska på sista tiden: en majskolv(som var kokad för koet så den var isig i mitten), ganska lyckade potatis-bullar, äppelmos o mågra vinduvor. det var bott det, nu ska jag tända en rökelse som efterrätt :)
//hana◊

Sorg :(

Denna sång tillägnas Erikas dator, som efter en kort tids sjukdom (virus)nu har lämnat oss i stor sorg och saknad, du har betytt mycket för oss och jag hoppas att du har det bra, vart du än är!

Hoppas du återvänder snart!

http://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE

En sorgsen Iro


hmm lite seriösare bild..



jag blev ganska nöjd med denna bilden dock, vad tycker ni?

jag är kär i min whritepad:)

//♥heiwa♥

hyber fint exempel på min o hanas konstnärlighet..


se vad fint vi kan måla! (eeh not) målnigen heter den bruna valen och är ritad av hana o ja(heiwa)
vem skulle inte vilja köpa denna?
//heiwa

hej svejs lingon face!!

har just varit på träning, utomhus! det va skit kallt o ja frös ihjäl (ännu ett sådant tillfälle då man längtar till sommarn) dessutom hade ja ont i knät som typ alla fotbollsspelare, det var alltså ingen höjdar träning.

snart ska vi i min skola på prao:) konstnärlig som ja e ska ja praoa hos en konstnär som heter anne rosslin eller något liknande..

ha det gott igelkott♥

//heiwa

GE-Galan !

Idag hade vi komp eftermiddag så vi slutade efter lunch. Efter skolan gick jag (Bark), Hana och Heiwa till ett mysigt litet cafe på söder. Där satt vi ungefär en timme innan jag fick panik och kom på att jag skulle ha varit hemma för jättelängesen ! Jag sprang iväg till tunnelbanan och tog första bästa tåg hem. Väl hemma gjorde jag i ordning lite mat, tog en snabb dusch och satte igång med lite läxor som vi har tills imorgon.
Snart måste jag iväg igen. Ska möta upp friidrottslaget om en halvtimme. Vi ska till globen och titta på GE-galan. Ska bli jätteroligt. Det är första gången jag är i globen också. Lite efter kanske men men.
// Bark 

Glöm inte att sätta på tven klockan åtta på tv4. GE-galan sänd nämligen då.  :)     

Jag kanske är lite lik min mormor trots allt…

 Nu när jag sitter här och stickar flyger tankarna iväg till dig mormor, jag kanske har likheter ifrån dig? Fast iför sig blir jag tvingade till den här stickningen (till skillnad från dig), av våran slöjdlärare, och för att kunna få MVG måste man virka, också!!! Usch jag hatar att virka, man får ont i fingrarna och så tappar man maskar och när man väll är klar upptäcker man att virkningen är gräslig… Sticknings gåva är det vissa som har(oftast äldre tanter, dock), och förmodligen har även jag den, sometimes... Speciellt nu när jag gör ett mycket avancerat mönster oxå:P på mina spyfärgade vantar som förmodligen kommer bli en ”gåva” till min syster. Stickning är nog inte riktigt min grej, fast jag kan ibland förvåna världen med mina små ”mästerverk”.

Iro- söder hippien


mina byxor är hela!

mina byxor som jag har nu är jätte hela, förr i tiden hade jag ett par sådana där byxor , de var gråa o trasiga.

//hana:P

vi smaska på blåbär o kakaobönor på väg hem..


naturens egna råvaror är det godaste som finns, man föredrar självklart blåbär framför klubbor...

föresten ida hade hana med rökelser till skolan, det förgyllde dagen även om hon hade glömt tändaren hemma. hennes rökelser är godast i världen

//heiwa o hana
 eller

byxor som faller i bitar..

varför är det så att byxor går sönder mellan benen? mina byxor är sjukt trasiga:O har du några favorit byxor som du inte kan slänga hur trasiga dem än är?

//heiwa

lita hana här, och lite hana där.

en liten del av den del av mit liv som tillbringas hemma:P fast datorn var svår att få med eftersom att bilden e tagen med webb kamera..
just nu filar och målar jag naglarna, luktar på safal-rökelser(!!) o lystnar på "aldrig fucka upp" och är inne på bla tradera..
ganska mysigt:D
//hana.


Har precis tränat lite !

Idag slutade vi halv fem så har inte hunnit göra så mycket. Jag har precis duschat efter att ha styrketränat lite, eller styrketränat och styrketränat räknas typ en armhävning ? :)
 Shiit, nu är det bara några dagar kvar tills vi ska på prao och sen har vi sportlov !!! Det ska bli jätteskönt att ta en paus från skolan och få en chans att ladda om. Snart ska jag äta middag och sen göra lite läxor om jag orkar.
Är verkligen jättetrött så tänker gå och lägga mig så tidigt som jag kan idag.
// Bark

Juste om ni är trötta på vintern och mörkret, krama lite träd då. Jag lovar att ni kommer bli på bättre humör:D  


gissa vad!!!

De kan vara kycklinggula, havsblåa, grisrosa, rosenröda, turkosa, bajsbruna, kolsvarta, istapps genomsynliga, naturgröna, barkfärgade, brandgula, citrongula eller lavendel lila. Dess smak kan variera men här är några av våra favoriter, citronsura, sommarhallon, blåbär smak, äppelsura, krämigkola, banan eller bara trogen polkagris smak. Dess form varierar stort, dock är runda vanligast… // Hana och Iro


Luftens kraft !

Hejsan ! Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag måste börja göra i ordning mig. Idag när jag skulle tvätta håret kom jag att tänka på luften. Om inte luften fanns skulle vi inte kunna leva (wow vilken nyhet). Vi borde be åt luften på samma sätt som vi gör åt gud (tror inte på något speciellt, men det lät bra så). Luften är jordens viktigaste element och om vi fortsätter att leva som vi gör idag kommer den att förorenas. Jag tycker att fler människor borde tänka på miljön ! Okej kommer inte på vad jag ska skriva förnågot. Är antaglingen för trött.
God natt ! Det blev ett väldigt konstigt inlägg men men.

ååh, jag vill också åka skidor..

jag älskar att åka skidor!! men bark, snowboard är definitivt bäst:)
jag tyckte faktiskt det gick riktigt bra för dig förra gången, det var ju din första. det finns iget härligare än att swischa ner på sin bräda!! som tur e åker ja o min familj upp till fjällen på sprtlovet, om inte skulle ja dö:O

//snowboard älskaren heiwa

val jakt är fel, fel, fel!!

jag (heiwa) och iro såg på ett pogram om japansk valjakt imorse. det är verkligen så hemskt! de säger att de skjuter valarna för att forska om dem, men det gör de ju inte!! därför finns det en grupp aktivister som kallar sig sea shepherds som försöker stoppa dem. jag tycker de gör rätt i försöka stoppa valfångsten, men inte helt säker på att sättet de gör det är rätt. de anväder våld och det är ju aldrig bra..

men å andra sidan fungerar inte andra organisationers försök lika bra, så våld kanske behövs ibland eller??
jag tycker man ska göra allt för att stoppa valjakten, även om det kan innebära att man måste använda våld(tyvär)

stoppa den illegala valjakten!

//heiwa

Skidor !

Åhh vad jag älskar vintern ibland !! Idag ska jag och min kära lilla familj åka skidor. Det är så härligt att stå på toppen av backen och titta ut över all snö som glittrar i solen. Tänkte först välja att åka snowboard, men med tanke på hur det gick förra gången så är jag inte så sugen på det längre. Trillade verkligen hela tiden. Den kvällen kunde jag knappt sitta och hela jag bestod av blåmärken. 
Vad föredrar ni ? Snowboard eller skidor ? :D 
// Bark.    


Iros och Heiwas dag...

Vår härliga morgon började med att en galen paparazzi kom in springande, vi som bara hade pyjamas på oss blev så klart förskräckta

Zzz...
morgon pigga som vi är... Började vi dagen med att städa lite...


Efter det tyckte vi att vi var värda en liten chopping runda...


Effter shoppingen jagade vi lite.(Jag Iro skullle aldrig i verkligheten kunna "skjuta" pingvinen Ingvar, eftersom han betyder mkt för mig). Heiwa tvekade aldrig att skjuta...


Klockan sju serverades det middag, så då klädde vi upp oss lite.

 
Nu är klockan snart tre (på natten), så nu är det mys-pys som gäller... Natti natti!<3



 Godnatt, nu tänker vi ta det lite lungt med bilder framöver!


Melodifestivalen, peace and understanding går inte ihop!

Vi slipper melodifestivalen i år, puuuh. Föregående år har vi alltid blivit ditt tvingade till soffan av irriterande småsyskon, för att tillsammans med våra föräldrar se på skräp tv. Hela konceptet är helt sjukt, sång handlar om glädje, kärlek och känslor inte om att vinna. Alla är vi vinnare här i livet,(förutom förlorarna). Sång är någonting vackert, det borde inte förstöras med TV och massvis med utseende fixerade artister. VI (Heiwa och Iro) sitter hellre och nynnar på de gamla hederliga visorna, så som Bä Bä vita lamm…

Heiwa och Iro


Tack(igen)

Ett enormt stort tack till mrs X(???)… Tack för att du hjälpte oss otekniska matteklassare, nyss satt jag och tänkte på vad vi matteklassare gillar och göra, och här är några exempel (på vad vi gillar att göra). Gröna pankokar e alltid gött!
 Hana och Iro för några år sedan...
Att sitta på en brygga och äta  Att sitta på en brygga (på Sandhamn) och käka "Marianne" är gött.
 Samt att klättra i träd, vi gillar så klart många andra saker oxå XD, men det får var o en ta senare...

Iro-söder hippien


impaciente, voluntad och valiente !!

Försöker lära in orden i rubriken, men de vill inte fastna i min hjärna. Blir jätteirriterad över det. Har spanska prov snart och måste verkligen börja plugga till det. 
Hade dans imorse och vi fick reda på att vi (dansgruppen) skulle få vara med i vårföreställningen. Längtar redan dit :D  Idag fyller min kära kompis Emma år:) jag tror att du inte vet om den här bloggen, men grattis grattis endå.
Föresten bloggen blev jättefin med den nya designen. Tack så jättemycket mrs x. Du får hålla en lektion för mig sen :D
Aja nu måste jag fortsätta plugga spanska.
Adiós amigos !!!!


tack mrs X!!!

tack så mycket för att du hjälpte oss med vår blogg, jag hade nog aldrig listat ut det själv..

//heiwa

tack mrs X!!

tack så mycket för den fint designade övertexten+bild mrs x!!→             

//en otecknisk hana:þ

Fashion

Bark och HanaSnygga HeiwaSen kom även Iro in i bilden...Dock lite suddigDen mystiska Hana...Självklart måste Iro fixa till sig :P

två olika stilar...

 Här är vi äkta hippiezzzar, visst är vi coola! :P


Middag !

Ska snart äta middag  (kycklingwok med jasminris) mums :D 
Idag hade vi ingen hemkunskap så vi slutade vid tolv halv ett. Efter det var jag (Bark), Hana, Iro och Heiwa som ni kanske redan vet på Hm. Där provade vi massor med fina sommar/vår kläder. Hittade bl.a. en jättesöt skjorta med blommor på. När vi hade tröttnat att prova kläder följde jag med Heiwa hem. Vi skulle som sagt jogga, men som ni kan läsa i inlägget innan gick det inte så bra XD.
Imorgon är det dans som gäller. Jaaa äntligen, har längtat hela veckan efter den. :) Dans är
verkligen skön träning för kroppen. Känner mig alltid mycket smidigare efter en fartfylld och rolig balettlektion. Efter middagen måste jag städa mitt rum :( Just nu ser det ut som ett kaos där inne, men aja det är bara att plocka fram dammsugaren, en stor papperskorg att slänga skräp i och börja sortera kläd och pappershögarna.

Ha det bra alla andra som läser bloggen // Bark.

Riktigt skumt, det är sånt här man blir galen av...!


Om man byter plats på klossarna som dom har gjort i den
andra figuren så fattas det ju en, vaaa?! (förvirrad hana!)






 
Färgerna i rutan A och B är EXAKT samma färg.
Fattar det inte riktigt själv, men om du inte tror mig
så kan du alltid klippa ut ruta A i paint och sätta den bredvid ruta B ^^



förstår inte:(

jag känner mig lite trög fattad men jag lyckas inte ändra designen på bloggen:(

bark kanske du fattar mer?

//heiwa

hejsan alla människor i världen!

god eftermiddag världen! vi hade matteprov idag(hämskt!) men det gemnade ut sig med att vi slutade 2 timmar tidigare^^ sedan flumm på HM o nu har jag hamnat här framför datorn hos mrs X..

// hana:D

hej.

bark och jag (heiwa) har just varit jätte duktiga! vi har varit ute och sprungit (hann dock typ bara en 1,5 km men aja) men nu ska hon tyvär:( åka hem, och ja ska ta hand om min gulliga men ibland hemska lillebror. vi ska hyra film♥

//heiwa o lite bark:)


heiwa

 
även jag gillar snö!!! om ni inte såg hur ful våran skola var på förra bilden kanske ni ser det i bakgrunden nu. någon gång måste jag ta en bild så ni får se hela;)

//heiwa♥

heiwa o bark flimmar inne på hm:)


en av vinterns första snöbilder:)

  bark gillar snö, som ni ser på bilderna!!

bark o hana en vacker dag utanför våran tråkiga fula betongskola.

  i bakgrunden ser ni våran skola, skulle gärna måla smiliesar på den:)

ungefär så här onyttiga var vi idag..

  detta e hana för något år sedan:)

flummig eftermiddag!

det här inlägget får bli kort för hana gillar inte långa inlägg.

jag har stickat hela dan jag med^^

jag tycker på riktigt synd om er som var i skolan, jag var igentligen inte så sjuk, men sjukligt trött!! hår är iaf ett enligt mej kul klipp, jag försökte lägga in den som länk men lyckades inte så du får koppiera istället:)
om man e hemma en hel dag, har simpel humor o vet vem "femman" i "vintergatan" är;)

här e klippet-> http://svtplay.se/v/1848378/vid_vintergatans_slut/del_1__femmans_sprakskola?sb,k126804,3,f,-1


//hana

orkade inte så jag gick hem..

jag vet verkligen inte vad det är med mig nu för tiden! idag var nämligen en vääldigt tråkig dag (jag gjorde den väl lite tråkig me min dåliga inställning) så näst sista lektionen gick jag hem:O aja jag hade faktiskt lite ont i huvudetXD men nu sitter jag och stickar, en av många nya saker jag lärt mig på sistone:) det är så meditativt, man blir lugn i hela kroppen. det samma gäller när man ritar, alla lektioner på denna tråkiga dag ägnade jag jus t åt det.

bark om du läser detta är jag ledsen att ja bara stack innan C-språket, och sedan så har jag en fråga: fick vi tebax proven? dessutom fick vi någon läxa?

hana, krya på dig♥

skoltrötta hälsningar från heiwa!!!

Kommer inte på någon bra rubrik...

Hello ! Nu har jag precis kommit hem från skolan! Ska snart sätta igång och plugga hemkunskap, matte och franska ( önska mig lycka till hehe ). I helgen har det varit fågelräknartävling, hittade fyra styckna. Visst är jag duktig XD. Kände dock inte igen någon av dem, men men. Idag var Hana hemma från skolan :( krya på dig om du läser det här inlägget. Imorgon är det torsdag. Bara några dagar kvar av veckan. Jag hoppas att det blir lite bättre väder i helgen. Längtar verkligen efter solen och värmen. Ska plugga nu ! // Bark  


Trööött !!!!!

Hej ! Har precis ätit middag, mums :D ! Nu håller jag på med svenska läxan ( vi arbetar med nordiska språk ) och det går såå segt ! Har precis upptäckt att språk VERKLIGEN inte är min grej. Jag håller mig till natur och hälso lära. Imorgon är det skola som vanligt, men som tur har vi sovmorgon yees !! Skönt att få sova ut lite för en gångs skull. Aja nu måste jag fortsätta hejs svejs !! // Bark. :)    


Astrid Lindgren vänder sig förmodligen i graven...

Hejsan, idag har jag varit sjuk hela dagen :( men mår mycket bättre nu, i för sig var det inte så hemskt att vara sjuk. Eftersom jag har mest legat framför Tv och käckat Ben och Jerry, mumsigt värre. Som sagt Astrid Lindgren vänder sig förmodligen i graven eftersom stadsteaterns upsättning av Bröderna lejonhjärta var rent ut sagt UR dålig!!! Dom åkte mest runt på sina cyklar (hästar) under tiden som de snackade nonsens! Med i pjäsen var det bland annat små helikoptrar (duvor)samt en enorm clown föreställde Jossi. Usch va sur jag är!!! Tengils soldater var coola men de påminde om svetsare eftersom de sprang runt med eld och skyddsglasögon. Pjäsen var så dålig eftersom runt 30% var modernt och resten vanligt och det var icke en bra komination.

ps Liiiite var trots allt bra :)

Love Iro- söder hippien


Träning !

Hej hej ! Har inte skrivit på flera dagar, men har helt enkelt inte haft tid med det. Om några minuter måste jag bege mig till bussen som ska ta mig till min kära lilla träning. Usch, är verkligen inte sugen på att springa ihjäl mig just nu !! Aja det är inget att göra åt saken. Får väl krama några träd på vägen dit så att jag blir på lite bättre humör !! // BARK. :)  

bebisar, tonåringar o pensionärer.

första trotsåldern bebisar: när man är ca två-fyra år och kan göra ALLTING själv utan mammas hlälp och den vanligaste repliken är " jag kan själv!" den sägs oftast med en butter uppsyn och med armarna i kors.

andra trotsåldern, tonåringar: liknar den första perioden. fast här tar du förgivet att du kan göra allting själv, och gör det också. vilket kan leda till oanade konsekvenser.

tredje trotsåldern, pensionärer: har just insätt att de kan göra vad de vill, men också att de är för gamla. detta gör de till vresiga o sura typer som förpestar livet för andra(om de inte stickar).

// hana( med stor hjälp av heiwa som har MVG i svenska!)( jag däremot stavade just fel på ordet "svenska". skyller allt på min dyslexi←heiwas stavning).

ps.detta om pensionärer gäller dock ej min mormor o morfar, de är bäst i världen! har aldrig hört dem klaga..ds.// heiwa


mina e inte heller hemska! jag lovar:P //hana


förtjänad övernattnig...

idag har vi (heiwa och hana)varit väldigt duktiga! vi har tränat, ätit nyttigt host host (vi blev iväg släppta tidigare från lektionen för att gå till 7eleven, våran lärare e verkligen knasig men ibland e det possitivt) och vi har städat tro detellerr ej. själv trivs vi nog båda i röra, det blir mysigare stämning då:) bara man kan hitta sina rökelser står allt rätt till..och efter som  vi varit så duktiga fick vi övernatta♥ nu ska vi (okej kanske inte) ligga o prata om sofistikerade saker hela natten;)
//heiwa o hana

ps. hanas rum är dock ej så städat, kan inte ens hitta rökelserna:O ds.

franska prov kan faktiskt göra en galen!

jag förstår inte, jag brukar aldrig bry mig om det går lite dåligt på ett prov, men detta prov gjorde mig galen. efteråt skrek jag och var helt ursinnig för att jagg hade missat en mening! en mening är ju ingenting.. men aja, två tips:

1.börja aldrig på c-språk, du fastnar och känner dig tvungen att gå även om du inte hinner.

2.om du ska välja c/b-språk välj aldrig franska det är helt omöjligt, och man blir galen av det.

jag var ingen vidare duktig elv idag direkt, undrar hur många gånger vår ytterst knäppa lärare fick säga till mig. jag har redan gett upp båda hennes ämnen!

//heiwa


RSS 2.0